T. J. 2019.09.01 22:06 Frissítve: 2019.09.01 22:33

Topolya: a Partizan ellen is megmaradt a veretlenség

A 7. fordulóban is megőrizte veretlenségét a szerb élvonalban újonc Topolya, miután 1–1-es döntetlent ért el a belgrádi Partizan otthonában.

Őrzi veretlenségét a Topolya (Fotó: Facebook)

 

A belgrádi Partizan ellen sem szakadt meg a Topolyai SC veretlenségi sorozata, amely így már 38 mérkőzésből áll: Szabó Zoltán együttese 1–1-es döntetlent játszott a szerb fővárosban a Partizannal, amely a Crvena zvezda mellett a bajnoki cím egyik fő esélyesének számít.

A TSC már a 20. másodpercben megszerezte a vezetést, amikor Borko Duronjics középre adása után a védők röviden szabadítottak fel, s az érkező Nenad Lukics a kapu közepébe bombázott. A kapott gól után a Partizan rendezte sorait, kialakított néhány helyzetet, de Nenad Filipovics kapus és a vendégvédők valamennyi esetben a helyzet magaslatán álltak. Már úgy tűnt, a topolyaiaknak sikerül megőrizniük az előnyüket a játékrész végégig, a 44. percben azonban a nigériai Umar Sadiq a bal oldalon becsapta Goran Antonicsot, s a kifutó Filipovics mellett ügyesen ballal elpöckölte a labdát. A második félidőben Sadiqnak és Nemanja Mileticsnek volt százszázalékos gólhelyzete, de előbbi a kapu mellé lőtt, míg utóbbi Filipovics kezébe fejelte a labdát.

A belgrádi döntetlen után a Szuperligában már csak a Partizan, a Crvena zvezda és a TSC veretlen.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.