Teqball: Ronaldinho kihívta a világot, bárki kiállhat ellene

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 16:05
A brazil világbajnok és aranylabdás Ronaldinho Instagram-oldalán teqball-challenge-et hirdetett. Bárki jelentkezhet, hogy kiálljon ellene.

A futball és az asztalitenisz elemeit vegyítő, magyar találmányon alapuló teqball töretlen sikerét mutatja, hogy a korábbi világbajnok és aranylabdás labdarúgó, Ronaldinho is évek óta a sportág szerelmese. A brazil focista most felhívást tett közzé: bárki jelentkezhet, hogy kiálljon ellene. A kivételes technikai tudásáról, ördöngös cseleiről, nagyszerű szabadrúgásairól ismert futballista számára nem idegen a terep, hiszen korábban már népszerűsítette a hajlított pingpongasztalon űzhető, a technikai tudást fejlesztő sportot.

A Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) idei rendezvényei között tervben van egy budapesti verseny is, így várhatóan ebben az évben ismét ellátogat Magyarországra a világsztár.

The great @ronaldinho is still TEQ! * * Tag a friend you want to be your teammate in a match against Ronaldinho! * * Hit the like button for more unique content* * #Teqball #JoinTheTeqers #AreYouTeq #WorldIsCurved #Ronaldinho #R10

3,000 Likes, 14 Comments - TEQBALL (@teqball) on Instagram: "The great @ronaldinho is still TEQ! * * Tag a friend you want to be your teammate in a match..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik