HIRDETÉS
VAJDA GYÖRGY 2016.10.20 11:18 Frissítve: 2016.10.21 09:45

Szlovákia: László Csaba lett a DAC új vezetőedzője

László Csaba lett a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC vezetőedzője – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

Az 52 éves László Csaba váltja Németh Krisztiánt a dunaszerdahelyi klub kispadján, az erdélyi magyar szakember segítője Werner Bürger lesz. Korábbi vezetőedzőnk a továbbiakban is a klub kötelékeiben folytatja munkáját – írja az fcdac.sk.

„Köszönöm Németh Krisztiánnak és Borbély Balázsnak a csapatért végzett munkájukat. Nehéz időszakban vezették a csapatot, a klub soha ilyen sok idegenbeli meccset nem játszott. Szoros mérkőzéseken, nehéz ellenfelekkel veszítettünk pontokat. Mindkettőjük munkájával továbbra is számolunk, maradnak a klub kötelékében. Krisztiánnal folytatott közös beszélgetéseink során úgy döntöttünk, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva meg kell hoznunk ezt a döntést. Az új vezetőedző feladata, hogy a csapat teljesítményével megfeleljen a DAC-ot övező elvárásoknak – tehát eredményes futballt játszani, és elindulni felfelé a táblázaton" – fogalmazott Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa.

Az 58 éves német Werner Bürger szintén Németországban szerezte UEFA-Pro licences edzői képesítését. László Csaba segítője volt az MTK és a Hearts kispadján, ezenkívül dolgozott Svájcban és a német korosztályos válogatottak élén is.

2019.03.22 19:45:21

Minden más foci nemzetisport.hu

Csehül álltak: az angolok a Wembley-ben öt gólt vágtak a borzalmasan védekező vendégeknek.

2019.03.18 18:36:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Hetedik állomásához érkezik a darts Premier League. Folytatódik a tenisz Miami Open.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.

2019.03.13 23:40:55

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sport hőskorszakának makulátlanságáért sem tennénk feltétlenül tűzbe a kezünket, már csak azért sem, mert akkoriban is gyarló emberek feszültek egymásnak a vicces mezek ellenére nemesnek hirdetett küzdelemben.