nemzetisport.hu 2018.05.08 11:04 Frissítve: 2018.05.08 11:35

Szerbia: a Partizan visszacsábítaná a Videoton edzőjét – sajtóhír

Bár még egyéves szerződés köti a Videoton FC labdarúgócsapatához, a Partizan szívesen látná ismét a kispadján Marko Nikolicsot, írja a Telegraf.rs szerb portál.

Marko Nikolics elgondolkodhat a szerb ajánlaton (Fotó: Tumbász Hédi)

 

 

A 38 éves szakember tavaly duplázott a Partizannal, azaz a bajnoki aranyérem mellett megnyerte a Szerb Kupát is, a Videotonnal azonban már csak az NB I-ben van versenyben, és a második helyen, egypontos hátránnyal várja az utolsó négy fordulót.

A Telegraf.rs úgy tudja, a felek már le is ültek egymással beszélgetni, a Partizan elnöke, Milorad Vucselics ugyanis szeretné, ha Nikolics visszatérne. A lap szerint az edző számára a klub pénzügyi helyzete nem túl fontos, egyszerűen csak érdekli a terv és az ötlet, ez motiválná az újrakezdésben. A klub vezetősége ugyanakkor szélesebb jogköröket adna neki, mint legutóbb, például ő határozhatná meg, hogy kikkel akar együtt dolgozni, és szabad kezet kapna a keret kialakításakor.

Amennyiben Nikolics a magyar bajnoki szezon végén úgy dönt, kitölti fehérvári szerződését, úgy Darko Milanic (Maribor) és Matjaz Kek (Rijeka) kerülhet előtérbe, de a lap szerint a Maccabi Tel-Aviv által csábított Vladimir Ivics és Ilija Sztolica neve is szóba került.

A jelenlegi edző, Miroszlav Djukics helye azt követően vált bizonytalanná, hogy elbukta a bajnoki címet, csupán a kupában javíthatna, ha sikerül ledolgoznia kétgólos hátrányát a Csukaricski elleni, szerdai elődöntőben.

2020.10.24 20:00:22

Minden más foci B. O. M., T. D.

Achachbar nagy gólt rúgott, Fülöp I. a másodikban szép löbböléssel tette fel az i-re a pontot.

2020.10.22 09:19:01

Minden más foci L. PAP ISTVÁN

Jézus, a Coca-Cola és ő – szerinte ezt a hármat a világon mindenki ismeri…

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.

2020.10.18 22:35:06

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TRANSZFEREK. Utat mutat a Dinamo, a Zenit, a Benfica, az Ajax is ügyesen tett-vett ősszel, eközben Kínában...