Szerb Szuper Liga: hatodik győzelmével élre állt a Topolya

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2019.09.21. 20:39
null
A topolyai csapat (Fotó: FK TSC Facebook)
A szerb Szuper Liga kilencedik fordulójában a hatodik győzelmét szerezte meg a Topolyai SC, miután Krusevacon 3–1-re nyert a Napredak ellen.

 

A mérkőzés első félidejében a hazaiak játszottak fölényben, többet birtokolták a labdát, sok helyzetet is kidolgoztak, azonban gólt nekik nem, csak Szilágyi Vladimirnek, a vendégcsapat csatárának sikerült lőnie – a TSC játékosa a 21. percben szépen vette maga elé a labdát, s átemelte a kifutó kapust (0–1).

Tizenhét perccel később egy baloldali szabadrúgás után ismét Szilágyi játszotta a főszerepet, akinek a fején pont annyira változtatott irányt a labda, hogy az megzavarja a hazaiak kapusát, s hogy a lövés után a labda a vendégek kapujában kössön ki (0–2).

A második játékrészben is a hazaiaknál volt többet a labda, s végül a nyolcvanadik percben a rosszul helyezkedő TSC védők hibája után Igor Ivanovics egy szépségdíjas, kapásból lőtt góllal szépített (1–2).

Hogy a végén ne kelljen izgulni a TSC szurkolóknak, arról Szrdjan Grabezs gondoskodott, aki a csereként beállt Sinkovits Dávid beadásából a 87. percben beállította az 1–3-as végeredményt.

A győzelemnek köszönhetően a TSC a Szuper Ligában a táblázat élére állt, s ott is maradt, ha az újvidéki Vojvodina nem győzi le a Vozsdovacot.

SZERBIA, SZUPER LIGA
9. FORDULÓ

Napredak–Topolya 1–3
Vojvodina–Vozsdovac 20.00
Az élcsoport: 1. Topolya 21 pont, 2. Vojvodina 19 (20–6, 8), 3. Csukaricski 19 (11–6, 8), 4. Crvena zvezda 18 (13–4, 6)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik