nemzetisport.hu 2018.11.18 13:29 Frissítve: 2018.11.18 13:34

Szenegál: Mané könnyek között vetette magát a földre – videó

A 2019-es Afrikai Nemzetek Kupájának selejtezőjében Szenegál idegenben 1–0-ra legyőzte Egyenlítői-Guineát. A találkozó lefújása után a szenegáli válogatott egyik legismertebb labdarúgója, a Liverpoolban szereplő Sadio Mané sírva terült el a földön, mivel a szurkolók kikezdték a nemzeti csapatban mutatott gyengébb teljesítménye miatt.

 

Sadio Mané a Liverpoolban mutatott jó teljesítményével ellentétben a nemzeti együttesben gyengélkedik, a jelenleg is zajló ANK-selejtezősorozatban egyelőre gólképtelen (három meccset játszott végig, egyet sérülés miatt kihagyott).

A helyi beszámolók szerint a halványabb teljesítménye miatt a szenegáli szurkolók egy része pfujolta a támadót, aki ezt nem nagyon tudta feldolgozni, így a lefújás után sírva fakadt és a földre vetette magát. Manét annyira megviselték a történtek, hogy a csapattársaknak kellett letámogatniuk a pályáról.

Szenegál egyébként – a történelmet író Madagaszkárral egyetemben – az utolsó forduló eredményeitől függetlenül is biztosan ott lesz a jövő évi kameruni kontinensviadalon.

2020.05.27 18:05:02

Minden más foci MAROSI GERGELY

A játékosértékesítés-központú dél-amerikai futball nagyon szűk esztendő(k) elé nézhet a világjárvány következményeként.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.