Strandfoci: a magyar válogatott legyőzte a vb-ezüstérmes svájciakat

Vágólapra másolva!
2011.07.15. 14:55
Címkék
A magyar strandlabdarúgó-válogatott pénteken Siófokon 6–4-re legyőzte a vb-ezüstérmes svájci válogatottat.
Csütörtökön még csak megszorongatni sikerült a világbajnoki ezüstérmes Svájcot a siófoki Coke Beachen, péntek délután azonban összejött a nagy bravúr, a magyar strandfoci-válogatott remek hajrával 6–4-re legyőzte a helvéteket.

A nyitó harmad kiegyenlített játékot hozott. Az első összecsapáson mesterhármast hintő Meier megint elemében volt, az ő találatával egyenlítettek a vendégek. A középső felvonás után 3–3 állt az eredményjelzőn, a záró játékrészben aztán beindult a magyar henger, a vége pedig 6–4-es győzelem lett, így csapatunk visszavágott a tavalyi vb-selejtezőtornán, illetve a csütörtökön Siófokon elszenvedett vereségért is – számolt be a találkozóról a strandfoci.hu.strandfoci.hu.

A lefújás után a két együttes legjobbjainak járó díjakat Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója és Détári Lajos hatszoros világválogatott futballista adta át Fekete Viktornak, illetve a svájci sandro Spaccának.

 

STRANDLABDARÚGÁS
Magyarország–Svájc 6–4 (1–1, 2–2, 3–1)
Siófok, V: Antal (segítői: Bagi, Takács, Bereczki)
Magyarország: Ficsor – Forgács, Fekete V., Hajlinger, Besenyei. Cs.: Ábel, Berkes, Badalik, Jaksa, Kácsor (cserekapus)
Svájc: V. Jäggy – Ziegler, Spacca, Meier, Schirinzi. Cs.: Pichierri, Borer
Gólszerzők: Jaksa (8., 31.), Badalik (18., 34.), Forgács (22.), Fekete V. (32.), ill. Meier (11., 30.), Spacca (19., 23.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik