Sporting: mégsem Mihajlovics lesz a klub edzője – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 09:49
Továbbra sem nyugszanak a kedélyek a portugál klubnál: a minimum vitatott megítélésű elnök, Bruno de Carvalho elmozdítását követően a klubot ideiglenesen irányító háromfős elnöki bizottság most a múlt héten kinevezett vezetőedző, Szinisa Mihajlovics három évre szóló szerződésének érvénytelenítésére készül.

Éppen egy héttel ezelőtt jelentette be a Sporting elnöke, Bruno de Carvalho, hogy a következő három évben a legutóbb a Torinónál munkálkodó Szinisa Mihajlovics lesz a vezetőedző. Miután kiderült, hogy a szerb szakember évente két millió euróval garantáltan gazdagabb lesz a Sportingnál, a klub felügyelő bizottsága felállította az elnököt, majd a szombatra összehívott közgyűlésen leváltották. egy héttel ezelőtt jelentette be a Sporting elnöke, Bruno de Carvalho, hogy a következő három évben a legutóbb a Torinónál munkálkodó Szinisa Mihajlovics lesz a vezetőedző. Miután kiderült, hogy a szerb szakember évente két millió euróval garantáltan gazdagabb lesz a Sportingnál, a klub felügyelő bizottsága felállította az elnököt, majd a szombatra összehívott közgyűlésen leváltották.

A lisszaboni klubot a szeptember 8-i elnökválasztásig ideiglenesen irányító háromfős elnöki bizottság hamar megvizsgálta Mihajlovics szerződését és a Record beszámolója szerint arra készül, hogy a portugál munkajogi törvényekben adott 15 napos elállási határidőn belül érvénytelenítse a szerb kontraktusát.

Mihajlovics papíron egy hete a klub vezetőedzője, ám még nem kezdte meg feladatai ellátását, ráadásul az elnöki bizottság szerint az évi kétmilliós fizetése is túlzó.

A Record szerint még ma hivatalosan is bejelenthetik a szerződés érvénytelenítését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik