nemzetisport.hu 2018.09.30 16:54 Frissítve: 2018.10.02 13:27

Skócia: szűk egy év után távozik László Csaba – hivatalos

Közös megegyezéssel szerződést bontott vezetőedzőjével, László Csabával a skót másodosztályban szereplő Dundee United – jelentette be a klub vasárnap a hivatalos oldalán.

László Csaba közös megegyezéssel távozik a Dundee Unitedtől (Fotó: The Sun)

 

László Csaba alig egy évet bírt ki a skót csapat kispadján, irányítása alatt a múlt szezonban a harmadik helyen végzett a Dundee United. A jelenlegi idényben a negyedik helyen áll hét forduló után a gárda, legutóbbi mérkőzése szombaton volt, amelyen odahaza 5–1-re kikapott a Ross Countytól.

Az 54 éves szakember összesen 43 meccsen vezette a csapatot.

„Szeretném megköszönni Csabának az elkötelezettségét és a hozzájárulását, amit annak érdekében mutatott, hogy klubunk futballstruktúrája továbbfejlődjön. Ideiglenesen Laurie Ellis másodedző veszi át a csapat irányítását” – fogalmazott Mike Martin, a skót együttes elnöke.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.