HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.05.02 11:08 Frissítve: 2018.05.02 12:03

Skócia: Gerrard szerint érdekes feladat a Glasgow Rangers irányítása

Steven Gerrard csütörtökön folytatja a tárgyalást a Glasgow Rangers labdarúgócsapatának vezetőivel a skót együttes szakmai munkájának irányításáról, s a feladatot érdekesnek minősítette.

HIRDETÉS

 

A Liverpool és az angol válogatott korábbi klasszis játékosa a BT Sport televíziónak elmondta: igaz az a sajtóhír, amely szerint tárgyalt a 146 éves klub vezetőivel, de korai még kijelenteni, hogy a következő szezonban ő lesz az együttes vezetőedzője.

„Mindössze a kezdeti beszélgetéseken vagyunk túl, és mivel a napokban elfoglalt vagyok, folytatjuk az egyeztetéseket” – nyilatkozta Gerrard. Elárulta: pozitív tárgyalásokon vannak túl, a feladatot „érdekesnek” minősítette.

A 37 éves Gerrard két évvel ezelőtt vonult vissza az aktív játéktól, jelenleg a Liverpool utánpótlásában tevékenykedik, de korábbi nyilatkozataiban már többször utalt arra, hogy szívesen kipróbálná magát vezetőedzőként.

A Rangers FC azt követően bontott szerződést a 43 éves Graeme Murty menedzserrel, hogy a csapat áprilisban két mérkőzésen is súlyos vereséget szenvedett a Celtictől. A hónap közepén a skót FA-kupa elődöntőjében 4–0-ra, vasárnap bajnoki összecsapáson 5–0-ra kapott ki legnagyobb hazai riválisától.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS