BOROS MIKLÓS 2020.08.12 14:01 Frissítve: 2020.08.12 18:36

Sepsi OSK: vége a hatnapos vakációnak, indul a felkészülés

A sepsiszentgyörgyi játékosok hatnapos vakációja szerdán ért véget, a csapat elkezdte alig tíznapos felkészülést az liga 1 augusztus 22-én rajtoló új idényére. Közben görög védőt szerződtetett az OSK.

Panajotisz Delijanidisz (sárgában) a Sepsinél folytatja (Fotó: Getty Images)

A védelem mindkét oldalán bevethető Panajotisz Delijanidisz az OFI Kréta csapatától szerződött egy évre a székelyföldi klubhoz. A korábbi görög utánpótlás-válogatott, 23 éves játékos korábban szerepelt a PAOK és a szlovákiai Nagymihály csapataiban is.

Delijanidisz a Sepsi ötödik bejelentett igazolása ezen a nyáron Bogdan Mitrea (belső védő, Spartak Trnava), Vlad Mitrea (középpályás, Lokeren), Bryan Nouvier (Rakow Czestochowa) és Adnan Aganovic (középpályás, AEL Limasszol) után.

Szintén egy évre lett a Sepsi játékosa a bajnok CFR-től érkező Jesús Fernández Collado. A Real Madridban is megfordult 32 éves spanyol kapus legutóbb kölcsönjátékosként a görög Panetolikoszban szerepelt.

A korábban szintén bejelentett Alexandru Greab viszont nem marad a csapatnál, a közös megegyezéssel távozó kapus szerdán a liga 2-ből feljutó FC Argeshez igazolt.

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, a felkészülés alatt szeretnének egy edzőmérkőzést is játszani a másodosztályú FK Csíkszereda ellen, de az időpontban még nem egyeztek meg.

2020.09.13 21:36:28

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A sportban is létezik hierarchia, alá- és fölérendeltség, ennek klasszikus példája az edző-versenyző kapcsolat. Ha tetszik, ha nem, az a nagy helyzet, hogy az esetek döntő többségében a tréner áll feljebb.

2020.09.13 17:52:25

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Gyurgyevóban a hazaiak kétgólos játékosa, Gheorghe piros lapot kapott a hajrában, Safranko gólja pontot ért.

2020.09.12 17:26:12

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)

A dunaszerdahelyiek már a 34. percben megfogyatkoztak, de így is legyőzték a mumus Rózsahegyet.

2020.09.12 14:43:04

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Kleinheislerék megverték odahaza a Rijekát, három szép gólt szereztek új mesterük nagy örömére.