Románia: Miriuta neve felvetődött az újoncnál, a klub cáfol

Vágólapra másolva!
2017.06.14. 09:49
null
Miriutával állítólag felvette a kapcsolatot a sepsiszentgyörgyi klub (Fotó: Gsp.ro)
Várhatóan nem marad sokáig csapat nélkül Miriuta László, a CFR korábbi edzője, a kolozsváriaktól a múlt héten menesztett szakvezetőre ugyanis számítana a román élvonalba frissen feljutott Sepsi OSK. A klub nem sokkal később cáfolta a híreket.
A SEPSI OSK CÁFOL
Árki Gábor klubigazgató a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, Diószegi László elnök nem kereste meg Miriutát edzői állással kapcsolatban, az együttes ugyanazzal a stábbal vág neki az idénynek, amellyel az előző bajnokságban feljutott az élvonalba.

A Gazeta Sporturilor szerda délelőtt exkluzív hírként tálalta, hogy Miriuta nagyon közel áll ahhoz, hogy továbbra is az első osztályban dolgozzon. A portál szerint a Dan Petrescu érkezése miatt Kolozsvárról kirúgott egykori magyar válogatott középpályást azonnal megkereste a sepsiszentgyörgyi klub.

„A csapat tulajdonosa, Diószegi László már felvette a kapcsolatot Miriutával, és felajánlotta neki az edzői posztot. A felek hamarosan leülnek egymással, hogy megbeszéljék a szerződés részleteit” – írta forrására hivatkozva a Gazeta Sporturilor.

Hogy mi lesz az eddigi edző, Valentin Suciu sorsa, arról nem tudni. A klub eddig egy játékost igazolt a 2017–18-as idényre: a 29 éves, egykori Dinamo-védő, Constantin Grecu legutóbb a Pandurii Targu Jiu csapatát erősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik