Románia: már keresték Miriuta utódját, végül megerősítették őt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.22. 14:23
A korábbi romániai sajtóhírek ellenére Miriuta László marad a Dinamo Bucuresti labdarúgócsapatának vezetőedzője – legalábbis a hétvégi bajnoki fordulóig.

A fővárosiak vasárnap hazai pályán 2–0-ra kikaptak a CFR-től, csupán hetedikek a tabellán, márpedig a felsőházi rájátszásba csak hatan férnek be.

S bár hátravan még nyolc forduló a pillanatnyilag négypontos hátrány ledolgozására, a Dinamónál edzőcserén törik a fejüket – az idény során már másodszor.

A román sajtó egy része biztosra vette, hogy a jelenleg a Voluntari kispadján ülő Claudiu Niculescu már a héten átigazol a bukarestiekhez, csakhogy a csapat korábbi gólvágója – alighanem a Dinamo kényes helyzetére is tekintettel – nemet mondott az ajánlatra.

Ezt követően érkezett a hír, hogy a Dinamo vezetősége szerdán konzultált Miriutával, és megerősítette őt pozíciójában.

„Nehéz időszakot élünk, de közösen képesek leszünk megoldani a problémákat. Az Iasi ellen bizonyítjuk, hogy igenis egységesek vagyunk. Mindenképpen győznünk kell szombaton!” – idézi a román média Miriutát, aki egyértelművé tette: szeptemberben nem azért ugrott be a román szövetségi kapitánnyá előléptetett Cosmin Contra helyére, hogy két hónap után feladja a harcot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik