Románia: a liga elnökének nem tetszik Vassék „edzőkeringője"

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 14:57
A Román Labdarúgóliga (LPF) elnöke, Dumitru Dragomir a Vass Ádámot is foglalkoztató CFR Clujt kritizálta, amiért a klub a Bajnokok Ligája-szezon közepén cserélt ismét edzőt. Mint ismert, Ioan Andonét októberben a portugál Paulo Sérgio váltotta.

„Nem vagyok elégedett azzal, ami Kolozsváron történik – mondta Dumitru Dragomir, az LPF elnöke. – Azt hiszem, bután viselkedtek, hogy kitették az edzőt. Ez egy újabb rossz döntés volt, amilyenből az utóbbi években többet is hoztak. Véleményem szerint jobb lenne a csapat, ha megtartották volna Andonét."Dumitru Dragomir, az LPF elnöke. – Azt hiszem, bután viselkedtek, hogy kitették az edzőt. Ez egy újabb rossz döntés volt, amilyenből az utóbbi években többet is hoztak. Véleményem szerint jobb lenne a csapat, ha megtartották volna Andonét."

Paulo Sérgio 2001 óta a tizenhatodik trénere a CFR-nek. A portugál szakember elődje, a Dragomir által emlegetett Andone három bajnoki címet szerzett a vasutasgárdával. Az együttes jelenleg hatodik a tabellán, hátránya 16 pont az éllovas Steaua Bucuresti-tel szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik