Robinho zseniális góllal tért vissza az ősi rivális ellen

Vágólapra másolva!
2010.02.08. 08:38
Tökéletesebb visszatérés nem kell: a Manchester Citytől kölcsönkapott Robinho a 85. percben gólt szerzett a Santos Sao Paulo elleni rangadóján, csapata ezzel pedig 2–1-re megnyerte a Sao Pauló-i állami bajnokságban megrendezett találkozót – a győztes találat ráadásul gyönyörű volt.
ROBINHO GÓLJA

ROBINHO GÓLJA

 

A támadó az 57. percben lépett pályára, ekkor még Neymar találatával vezetett a csapata, de a Sao Paulo Roger góljával egyenlített a 67. percben. A döntés a végére maradt: Robinho egy jobb oldali beadást felugorva, sarokkal továbbított a hálóba a tehetetlen kapus mellett.

„Erről sokan fognak még beszélni, de higgyék el, más megoldás egyszerűen nem volt. Úgy jött a labda, hogy meg kellett próbálnom ezt a trükköt, szerencsére bejött. Az eredménnyel természetesen elégedett vagyok, de jobban össze kell még szoknom a fiatal csapattal, és az erőállapotomon is javítani kell" – mondta Robinho, akinek sokat (és jól) kell játszania ahhoz, hogy biztos lehessen vb-kerettagságában.

A paulista bajnokságot 16 ponttal a Santos vezeti, a szintén 16 pontos Botafogo és a 14 pontos Corinthians előtt, az ősi riválisa ellen vereséget szenvedett Sao Paulo mindössze a hetedik.

 

PAULISTA ÁLLAMI BAJNOKSÁG
7. FORDULÓ  
Monte Azul–Paulista FC 2–3
Bragantino–Palmeiras 2–3
Sao Paulo–Santos 1–2
Botafogo SP–Mogi Mirim 3–0
Mirassol–Sao Caetano 0–3
Ponte Preta–Portuguesa 2–1
Rio Branco–Santo André 1–4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik