Rennes: Asamoah Gyan örömmel igazolna a Premier League-be

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 15:19
Címkék
A francia élvonalban szereplő Rennas dél-afrikai világbajnokságon vitézkedő ghánai válogatott támadója, Asamoah Gyan Angliába vágyik, de csak akkor igazolna el, ha azzal klubja is jól jár.

„A világ legjobb bajnoksága az angol, fantasztikus lenne ott játszani, de egyelőre a világbajnokságra koncentrálok, hogy Ghánával minél tovább meneteljünk”– mondta a Rennes támadója.

A remek felépítésű játékos – aki iránt a West Ham érdeklődik – csak akkor igazol el, ha azzal klubja is jól jár: „Eddig nagyszerűen bántak velem, csak akkor távozom, ha az a Rennes-nek is előnyös” – bizonygatta háláját jelenlegi munkaadójának.

A Rennes egyébként sem tétlenkedik, Moussa Sow a Lille-be távozott ingyen, miután lejárt a szerződése, de vannak érkezők is.

A Montpellier-ből jön Johann Carrasso kapus és Victor Hugo Montano, a kolumbiai támadó. Lapinformációk szerint kettejükért 7.5 millió eurót fizet a 2009–2010-es szezonban a francia bajnokság kilencedik helyen végző egyesület.

A Nice nigériai középhátvédje, Onyekachi Apam 4 millió euróba kerül, míg Georges Mandjeck, a VfB Stuttgartot hagyja ott a Rennes kedvéért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik