Real: A FIFA nem tisztel se engem, se a klubomat - Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.29. 20:05
null
Ronaldo sem fogta vissza magát, a Facebookon válaszolt Blatternek (Forrás: Action Images)
Cristiano Ronaldo hivatalos közösségi média oldalain reagált Josep Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökének a portugálra tett, a Real Madrid részéről gúnyosnak és tiszteletlennek vélt megjegyzéseire, gesztusaira.




Blatter az Oxford Egyetemen fogalmazta meg véleményét Lionel Messiről és Cristiano Ronaldóról. Míg az argentint kedvesnek és és az apák kedvencének írta le, a portugálról (több dicsérő szó mellett) azt mondta: a pályán úgy jár mint egy parancsnok és sokat költ fodrászra. Az elnök előbbit meg is mutatta a diákokból álló hallgatóságnak, amit nevetéssel és tapssal fogadtak.

Később Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke levelet írt a FIFA-nak, amelyben bocsánatkérést vár Blattertől és a testülettől. Az elhangzottakra az este folyamán Cristiano Ronaldo a Facebookon és a Twitteren is reagált.

„Ez a videó világossá teszi, hogy a FIFA részéről mennyire tisztelnek engem, a klubomat és a hazámat. Az itt látottak sok mindenre választ adnak. Szívből kívánok hosszú életet és egészséget Mr. Blatternek , illetve azt is remélem, a jövőben még sokszor lehet szemtanúja kedvenc csapatai és játékosai sikerének” – írta Cristiano Ronaldo a közösségi oldalon.

„Kedves Cristiano! Elnézést kérek, ha feldúlt volna a könnyed tréfám, melyet pénteken, egy privát eseményen mondtam. Nem akartalak megbántani. Tiszteletbeli sociója vagyok a Real Madridnak, és ahogy már elmondtam, sok tehetséges futballista van a világban - mint ahogy te is közéjük tartozol. A legjobbakat!" – felelt Blatter a Twitteren.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik