PSG: világrekordért érkezhet Lőw Zsolt a párizsiakhoz – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.09. 12:29
A Leipziger Volkszeitung értesülése szerint rekordösszegért „igazolhat át” Lőw Zsolt a német RB Leipzigtől a francia PSG-hez.

A helyi lap arról ír, hogy a lipcseiek 1.5 millió eurót kaphatnak a távozó szakemberért cserébe, ami rekord, ugyanis másodedzőért még nem fizettek korábban ekkora összeget. (Az újság állítását árnyalja, hogy Jupp Heynckes segítőjéért elvileg 1.75 milliót fizetett korábban a Bayern München a Fortuna Düsseldorfnak.)(Az újság állítását árnyalja, hogy Jupp Heynckes segítőjéért elvileg 1.75 milliót fizetett korábban a Bayern München a Fortuna Düsseldorfnak.)

A PSG eldöntheti, hogy átutalja a pénzt vagy inkább „természetben” teljesít, és jövő nyáron egy felkészülési mérkőzést játszik Lipcsében.

Utóbbi lehetőségről már korábban beszámoltunk, hogy az egyeztetések utolsó szakaszában a felkészülési meccs is bekerülhet a megállapodásba.

Az RB Leipzignél 2015 óta dolgozó 39 esztendős magyar edző júniusban a Nemzeti Sportnakelmondta,a PSG-nél szeretné folytatni a pályafutását, ám a két klubnak meg kell egyeznie egymással, hiszen Lőw szerződése 2019 nyaráig érvényes Lipcsében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik