HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.17 09:56 Frissítve: 2018.05.17 10:07

PSG: Tuchel másik jelöltje nemet mondott, csak Lőw maradt

Korábban beszámoltunk róla, hogy Lőw Zsolt mellett sajtóhírek szerint a német Peter Zeidler is esélyes volt arra, hogy az új vezetőedző, Thomas Tuchel segítője legyen a francia bajnok PSG-nél. A másodosztályú Sochaux-t irányító szakember klubjánál le is mondott posztjáról, de nem a párizsiakhoz írt alá.

HIRDETÉS
A francia sajtó szerint jó esély van arra, hogy Lőw Zsolt lesz Thomas Tuchel segítője a PSG-nél (Fotó: archív)

 

Több francia forrás is arról számolt be szerdán, hogy Peter Zeidler nemet mondott arra a lehetőségre, hogy Thomas Tuchel segítője legyen a PSG-nél. A Sochaux-tól távozó, korábban Lőw Zsolthoz hasonlóan a Red Bull Salzburgnál és fiókcsapatánál, a Lieferingnél is dolgozó 55 éves tréner ugyanis hároméves szerződést kötött a svájci élvonalban szereplő St. Gallennel.  

A francia Foot Sur 7 azt írja, hogy ezzel Lőw Zsolt maradt az egyetlen jelöltje a PSG új vezetőedzőjének, Tuchelnek a másodedzői posztra.

Ugyanakkor azt is írják, hogy Lőw Zsolt kvázi szabadon igazolható, miután Ralph Hasenhüttl szerződést bontott az RB Leipziggel, de értesüléseink szerint ez nem helytálló, mert a magyar szakember megállapodása továbbra is érvényben van Lipcsében.

Ráadásul úgy fogalmaznak, hogy „Thomas Tuchel számára ez tökéletes lehetőség, hogy meggyőzze honfitársát, kövesse őt a francia fővárosba”. Tehát Lőw Zsoltot is németnek hiszik (talán éppen a német szövetségi kapitány, Joachim Löw nevéből kiindulva).

Azt azonban egyelőre nem tudni, a franciáknak lesz-e módjuk személyesen is megismerni a magyar szakembert.

„Hallottam a találgatásokról, de továbbra sem döntöttem a jövőmről. Vannak különböző lehetőségek, amelyek közül igyekszem kiválasztani a számomra legjobbat. Még semmi sem dőlt el, és a hétvégéig valószínűleg nem is határozok a folytatásról” – nyilatkozta az ügyben a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.19 07:53:53

Minden más foci nemzetisport.hu

A határon túli, magyar érdekeltségű klubok, akadémiák egyre többfelé az élvonalban szerepelnek, sőt!

2018.05.18 08:49:33

Minden más foci CSILLAG PÉTER (CSÍKSZEREDA)

A Román Labdarúgó-szövetség elnöke exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.

2018.05.15 23:43:32

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Az immár nyilvánosan »leleplezett« kisfiú maga a megtestesült példa.

2018.03.21 14:33:48

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

RETRÓ CSERÉK. Hatalmas üzlet négy szenvedő féllel, de Angliában jártak már sokkal rosszabbul is.

2018.05.13 23:20:35

Minden más foci NAGY ZSOLT

ALAPVONAL. A futballisták ugyanis hajlamosak az edzettség és a technikai képzettség hiányát ügyeskedéssel pótolni, és minél nagyobb az erőtlenség, az ügyetlenség, annál több a sumákolás.

HIRDETÉS
HIRDETÉS