PSG: Thiago Silva gesztusa megmutatja, miről szól a futball

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.09. 10:30
null
Thiago Silva előtt le a kalappal (Fotók: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a harmadosztályú Les Herbiers-t a Francia Kupa döntőjében a Stade de France-ban, így sorozatban negyedszer is elhódította a trófeát. A díjátadó során Thiago Silva, a PSG csapatkapitánya megható gesztust gyakorolt a vesztes együttes tagjai felé.

A 33 éves középhátvéd úgy döntött, felhívja a pódiumra Sébastien Flochont, a Les Herbiers csapatkapitányát, hogy együtt emeljék magasba a trófeát, fejet hajtva ezzel a harmadosztályú alakulat kupamenetelése előtt.

A Les Herbiers a döntőig vezető úton három ötödosztályú (Balma SC, Angouleme CFC, FC Saint-Lo Manche), egy-egy negyed- (SO Romorantin) és harmadosztályú (FC Chambly), valamint egy második vonalban szereplő (Lens) együttest búcsúztatott.

A kupadöntős kiscsapat a francia harmadik ligában (Championnat National) nem brillírozik, hiszen az utolsó fordulót megelőzően a 11. helyen áll, és az eredmények szerencsétlen alakulása folytán akár még ki is eshet.

THIAGO SILVA ÉS FLOCHON A MAGASBA EMELIK A KUPÁT

A kupadöntő után egyébként társaival ünnepelt a PSG brazil klasszisa, a súlyos bokasérüléséből lassacskán felépülő Neymar.

Neymar (jobbra) most már Francia Kupa-győztesnek is vallhatja magát
Neymar (jobbra) most már Francia Kupa-győztesnek is vallhatja magát
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik