nemzetisport.hu 2016.07.01 14:39 Frissítve: 2016.07.01 15:44

PSG: szerződtették az Eb-ről lemaradó francia támadót

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött Hatem Ben Arfával.

 

A tizenötszörös francia válogatott játékos a PSG első nyári igazolása, egyben a frissen kinevezett vezetőedző, Unai Emery első szerzeménye is.

Ben Arfa a 2015–2016-os szezonban robbant be újra a köztudatba, miután a Nice-ben 34 mérkőzésen tizenhét gólt és hat gólpasszt jegyzett. Ennek ellenére csak a tartalékok között kapott helyet Didier Deschamps-tól, a francia válogatott szövetségi kapitányától, így lemaradt a hazai rendezésű Európa-bajnokságról.

„Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy a PSG-hez szerződhettem – mondta Ben Arfa a bemutatása után. – A Paris Saint-Germain mindig különleges csapat volt számomra, így gyerekkori álmom vált valóra, hogy az együttes mezét viselhetem a Parc des Princes-ben. Mindent beleadok majd, hogy a szurkolók büszkék lehessenek. Végül szeretnék köszönetet mondani a Nice-nek, amelytől új esélyt kaptam, hogy megmutassam, mire vagyok képes a pályán, és amelynél újra élvezni kezdtem a labdarúgást.”

2020.09.28 20:35:31

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az Ajax negyedháznál is csak a jegyértékesítés elmaradása miatt meccsenként 400-500 ezer euróval kevesebbet könyvelhetett el. Nemhogy a zárt kapuk, de hosszabb távon még ez is fenntarthatatlan.

2020.09.27 23:46:59

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem mellesleg szponzorom is volt, azaz inkább mecénásom, még ha nem is tudta. A nagyapámra mindenben számíthattam, visszatérően javasoltam neki, hogy kössünk üzletet, én adok neki öt forintot, ő ad helyette egy tízest.