HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.09 15:49 Frissítve: 2018.05.09 15:49

PSG: Neymar többször is találkozott a Real képviselőjével?

Az AS értesülései szerint Neymar, a PSG klasszisa márciusban többször is személyesen találkozott a Real Madrid képviselőjével.

HIRDETÉS
Neymar Brazíliában többször is találkozott a Real Madrid képviselőjével? (Fotó: AFP)

 

Nem akar csitulni a brazil szupersztár távozása körüli hercehurca: a média úgy tudja, egyáltalán nem volt olyan „ártatlan” a márciusi találkozó Neymar és a szintén brazil Vinícius Jr. (akivel kapcsolatban nem titok, 2019 nyarától a Real Madridnál folytatja a pályafutását) között.

Mint ismert, a két futballista akkor futott össze, amikor Neymar a sérülése után hazájában, Rio de Janeiróban lábadozott – noha a felek kihangsúlyozták, ez csupán „egy alkalmi találkozó két jóbarát között”, az AS most arról számolt be, hogy ezen a bizonyos összeröffenésen nem mellesleg a Flamengo-tehetség mellett ott volt a Real Madrid képviselője is, aki a városban állítólag többeknek is elmondta, hogy nem ez lesz az utolsó találkozója Neymarral, s hamarosan visszatér Brazíliába.

Vinícius és Neymar márciusban (Fotó: marca.com)


Florentino Pérez a hírek szerint magabiztos Neymar megszerzését illetően, akivel kapcsolatban néhány napja Cristiano Ronaldo is „zöld utat adott” a Real Madridnak. A blancók első embere úgy hiszi, a Paris Saint-Germain 260 millió euróért már elengedné 26 éves klasszisát – a spanyol gigász pedig kész kifizetni ezt az összeget.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS