nemzetisport.hu 2019.09.01 11:46 Frissítve: 2019.09.03 12:58

PSG: Neymar mindenkivel tudatta, egyelőre marad – sajtóhír

Bár még majdnem két nap hátravan az átigazolási időszak zárásáig, a L’Équipe mai címlapján már öles betűkkel hirdette, hogy Neymar marad a PSG-nél. A brazil támadó állítólag már közölte is csapattársaival és családjával, hogy egyelőre nem igazol vissza a Barcelonába, és a mostani idényt a francia fővárosban tölti.

 

A L'Équipe mai címlapja

A francia sportnapilap az ironikus „Se queda” címmel jelent meg Neymar kapcsán, ami annyit tesz, hogy marad. Ezzel utalt a brazil Párizsba szerződésére, amely előtt nem sokkal Gerard Piqué posztolta ezt az üzenetet Neymarról. (Az más kérdés, ha az ő jóslatuk is csak ennyire lesz helytálló, az nem vetne jó fényt az újságra.)

Mint megírtuk, Leonardo, a PSG sportigazgatója maga is elismerte, hogy (eddig) nem vezettek sikerre a tárgyalások a Barcelonával. A L’Équipe szerint Neymar is belátta, hogy a nyáron már biztosan nem jön létre az átigazolás, így közölte a két klubbal és a hozzá közel állókkal, hogy marad.

Pedig a Sport szerint az egyezkedésnek volt egy olyan pontja, amikor Neymar arra is készen állt, hogy a saját pénzéből 20 millió euróval beszálljon az üzletbe, de erre nem került sor.

Azonban arról is szólnak a hírek, hogy ezzel csak el lett odázva a Barcelonába való visszatérése, és 2020-ban mindenképpen sor kerül a váltásra. Addig is Neymar mindent megtesz a PSG sikereiért.

2020.09.13 21:36:28

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A sportban is létezik hierarchia, alá- és fölérendeltség, ennek klasszikus példája az edző-versenyző kapcsolat. Ha tetszik, ha nem, az a nagy helyzet, hogy az esetek döntő többségében a tréner áll feljebb.

2020.09.13 17:52:25

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Gyurgyevóban a hazaiak kétgólos játékosa, Gheorghe piros lapot kapott a hajrában, Safranko gólja pontot ért.

2020.09.12 17:26:12

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)

A dunaszerdahelyiek már a 34. percben megfogyatkoztak, de így is legyőzték a mumus Rózsahegyet.

2020.09.12 14:43:04

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Kleinheislerék megverték odahaza a Rijekát, három szép gólt szereztek új mesterük nagy örömére.