B. Á. 2019.08.31 09:17 Frissítve: 2019.08.31 09:46

PSG: Leonardo megszólalt, tisztázta Neymar helyzetét

Az átigazolási időszak hajrájának egyik legfelkapottabb kérdése, hogy mi lesz a Paris Saint-Germainnél futballozó Neymar sorsa. Nos, a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo a Metz elleni pénteki bajnoki (2–0) után tisztázott néhány részletet a brazil helyzetével kapcsolatban.

Leonardo jobb ajánlatot vár az FC Barcelonától (Fotó: AFP)

 

„A helyzetünk mindig is egyértelmű volt Neymar ügyében. Augusztus huszonhetedikén kerestek meg minket először, s bár nyitottak vagyunk a megbeszélésekre, nem sikerült megegyeznünk. Más, amit a Barca kínál, és amit mi szeretnénk” – mondta Leonardo, aki kiemelte, hogy már csak három nap van hátra a szeptember 2-i zárásig.

„Az FC Barcelona az egyetlen klub, amellyel tárgyaltunk. El akarjuk adni Neymart, de nem mindenáron. Nincs olyan klub, amelynek elég pénze lenne ahhoz, hogy megvásárolja. A Barca játékosokat ajánlott fel, de ebben mi nem vagyunk érdekeltek. Ousmane Dembélé neve is felvetődött, ám mivel a Barcával nem jutottunk dűlőre, vele sem tárgyaltunk. Hogy folytatódnak-e a megbeszélések? Ez a Barcelonán múlik.”

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.