PSG: megtartanák Icardit, de nem fizetnek érte 70 millió eurót

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.09. 17:09
null
Icardit szívesen Párizsban tartanák (Fotó: AFP)
A L’Équipe francia sportnapilap információi szerint a Paris Saint-Germain szívesen megtartaná a tavaly nyáron az Intertől kölcsönvett Mauro Icardit, de nem fizetné ki a szerződésében szereplő 70 millió eurós kivásárlási összeget.

 

Bár Franciaországban már véglegesen befejezettnek nyilvánították a 2019–2020-as labdarúgóidényt a koronavírus-járvány miatt, a L’Équipe értesülései szerint a PSG-nek ennyi meccs is elég volt, hogy eldöntse: hosszú távra tervez a tavaly nyáron kölcsönbe érkező Mauro Icardival.

Icardi a félbeszakított, majd lezárt évadban 28 meccsen lépett pályára a párizsiak színeiben, és 20 gólt szerzett, így érthető a vezetőség bizalma iránta. A bökkenő csak az, hogy az Interrel kötött megállapodás értelmében 70 millió eurót kellene fizetnie a francia fővárosi együttesnek, hogy végleg megvásárolja.

Leonardo, a PSG brazil sportigazgatója azonban sokallja ezt az összeget, és a francia lap szerint 30 vagy legfeljebb 50 millió eurót áldozna a klub az argentin támadóra. Mindazonáltal ha a PSG nem fizeti ki a szerződésben foglalt összeget, akkor az Inter más csapattal is tárgyalhat, vagy úgy is dönthet, hogy megtartja Icardit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik