PSG: megegyeztek a Man. United középpályásával – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.26. 18:23
Az RMC Sport információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG szinte mindenben megegyezett a Manchester United középpályásával, Ander Herrerával. A spanyol középpályás szerződése az idény végén jár le a manchesterieknél, így ingyen csatlakozik majd a párizsi klubhoz a nyáron.

A francia rádió szerint már csak a szerződés hossza a kérdés, azon kívül mindenben megegyezett a PSG a spanyol középpályással. Mint arról korábban beszámoltunk, Ander Herrera egyike volt azon hat játékosnak, akivel nem számol Ole Gunnar Solskjaer a következő idénytől, így nem lenne meglepetés a távozása. korábban beszámoltunk, Ander Herrera egyike volt azon hat játékosnak, akivel nem számol Ole Gunnar Solskjaer a következő idénytől, így nem lenne meglepetés a távozása.

Herrera 2014 nyarán érkezett a manchesteri gárdához az Athletic Bilbaótól. Az elmúlt szűk öt évben 187 mérkőzésen lépett pályára a rekordbajnok angol csapatban, ezeken 20 gólt és 27 gólpasszt jegyzett. 2019 júniusáig érvényes a szerződése, így az idény végén ingyen távozhat, hiába taksálja 28 millió euróra az értékét a Transfermarkt.

A 29 éves középpályás mindössze 26 meccsen kapott lehetőséget ebben az idényben, Solskjaer ebből 14-szer szavazott neki bizalmat, ám úgy tűnik, nem benne látja a jövő emberét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik