nemzetisport.hu 2019.05.21 17:31 Frissítve: 2019.05.21 17:34

PSG: Mbappé helyett inkább Rihannát választotta Neymar – kép

Mint arról beszámoltunk, Kylian Mbappét választották meg az idény legjobb futballistájának a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1). A francia támadó csapattársai vele ünnepeltek, ám volt egy PSG-játékos, aki jobb programot talált arra az estére…

 

Mbappé az „MVP” cím mellé megnyerte a legjobb fiatalnak járó díjat is, de az idény álomcsapata is tömve volt a Paris Saint-Germain játékosaival, így nem csoda, hogy szinte minden párizsi futballista megjelent a díjátadón.

Rihannát választotta Mbappé helyett Neymar (Fotó: ligue1.com)

Az idény csapatába szintén beválasztott Neymar azonban az Instagram-oldala alapján jobb programot talált annál, minthogy csapattársaival ünnepeljen: Párizs másik felén Rihannával bulizott inkább.

Queen and powerful woman @badgalriri

A díjat egyébként az előző idényben pont Neymar nyerte meg, aki akkor természetesen megjelent a díjátadón.

Mikor ő kapott díjat, akkor persze nem hagyta ki a bulit Neymar (Fotó: ligue1.com)
2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.