PSG: lefizetnék Cavanit, hogy hagyja Neymart büntetőt lőni?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.25. 10:53
Egészen bizarr sajtóhír kapott szárnyra. A beszámolók szerint a Paris Saint-Germain vezetősége finoman szólva rendhagyó húzással tenne pontot a Neymar és Edinson Cavani közt kialakuló balhénak.

Mint beszámoltunk róla, a Lyon elleni bajnoki mérkőzés (2–0) hajrájában egy büntető végrehajtásán különbözött össze Neymar és Edinson Cavani, majd az öltözőben tovább folytatódott a balhé, egyes hírek szerint nem volt könnyű szétválasztani őket.a Lyon elleni bajnoki mérkőzés (2–0) hajrájában egy büntető végrehajtásán különbözött össze Neymar és Edinson Cavani, majd az öltözőben tovább folytatódott a balhé, egyes hírek szerint nem volt könnyű szétválasztani őket.

Ezt követően a brazil klasszis bocsánatot kért a társaktól az edzésen, de az sokkal inkább szólt a sajtónak és a szurkolóknak, mint a csapattársaknak.

A balhé azonban nem ért véget. Legalábbis uruguayi és spanyol sajtóhírek szerint.

Az El País és az As ugyanis úgy tudja, Neymar továbbra sem hajlandó elfogadni, hogy nem ő rúgja a tizenegyeseket a párizsiaknál, amire a PSG vezetősége egészen bizarr ötlettel állt elő.

Ha igaz a hír, óriási balhé lesz belőle Párizsban (Fotó: AFP)
Ha igaz a hír, óriási balhé lesz belőle Párizsban (Fotó: AFP)

A lapok szerint a párizsiak ugyanis hajlandóak lennének egymillió eurót fizetni Cavaninak, ha átengedi a büntetőrúgást brazil csapattársának.

A vita ugyanis a vezetők szerint kizárólag azért alakult ki, mert mindkét játékos szeretné bezsebelni az egymilliós bónuszt, ami a francia gólkirályi címért jár, ebben pedig nagy segítséget jelentenek a büntetők.

Egyedül a legegyértelműbb megoldásra nem gondolnak Párizsban: arra, hogy ez egyáltalán nem a pénzről szól, sokkal inkább egy hatalmi vita, és Neymar valószínűleg azt próbálgatja, mennyit engednek neki új együttesénél.

Nos, ha ez igaz, úgy tűnik, mindent.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik