T. I. 2019.09.17 16:55 Frissítve: 2019.09.18 13:32

PSG: Icardi Párizsban sem találja a helyét, kísérti a múlt

A L'Équipe beszámolója szerint alig két héttel a szerződtetése után már nyilvánvaló feszültséget jelent Mauro Icardi személye a Paris Saint-Germain öltözőjében, két honfitársa ugyanis, Ángel Di María és Leandro Paredes sem áll vele szóba.

Mauro Icardi (jobbra) személye Párizsban is konfliktusokat szül? (Fotó: AFP)

 

A francia lap szerint a feszültség abból fakad, hogy a két argentin baráti viszonyt ápol Lionel Messivel és Maxi Lópezzel. López és Icardi története már-már szappanoperába illő.

A két futballista még a Sampdoriánál szerepelt együtt, jó barátok is lettek, olyannyira, hogy szórakozni és nyaralni is együtt jártak. Aztán Icardi hogy, hogy nem igencsak bensőséges viszonyba került López akkori feleségével, Wanda Narával. A történet vége ismert: a hölgy azóta már Icardi ügynöke és felesége, a 26 éves csatár pedig López gyermekeinek gyámja…

Icardi balszerencséje, hogy a rutinos csatár, aki épp nyáron tért vissza Olaszországba, és lett a Crotone játékosa, szintén közeli barátjának mondhatja a jelenlegi argentin labdarúgás egyik, ha nem a legbefolyásosabb játékosát: Messit. Újságírók és szakemberek is erre a kapcsolatra vezetik vissza azt, hogy Icardi – bár az elmúlt években az Internazionale alapembere volt, 2013 óta 188 bajnokin összesen 111 gólt szerzett a milánóiaknál – a nemzeti csapatban csak elvétve jutott szóhoz (8 meccs/1 gól).

A L'Équipe szerint ugyanez a baráti „sokszög” az oka annak, hogy Di Maria és Paredes, ha lehet, tudomást sem vesz Icardi létezéséről, mindenhol ignorálják. Mindez pedig egyre feszültebb légkört teremt a Thomas Tuchel által edzett csapat öltözőjében.

Icardi hosszas milánói huzavona után a 2019–2020-as idényre kölcsönben került a PSG-hez.

2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.

2019.12.02 23:44:28

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Szívfájdalmamra nem találtam az idén alapított Jasin-díjra jelöltek között az RB Leipzignél légióskodó Gulácsi Péter nevét...

2019.12.02 17:14:40

Minden más foci HATÁR DÁVID

A legjobb női játékos Rapinoe lett, Matthijs de Ligté a Kopa-díj, Alissoné az első Lev Jasin-trófea.