PSG: Emery nem haragszik Ben Arfára, csak éppen…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.19. 19:50
A francia labdarúgócsapat, a PSG edzője, Unai Emery a múlt héten erőnléti és hozzáállásbeli problémák miatt kitette a csapatból a nyáron megszerzett támadó mindenes Hatem Ben Arfát, aki nem került vissza a keddi bajnokira utazó keretbe sem.

„Dolgozzon keményen és legyen megfelelő a mentalitása” – adta ki Ben Arfa számára a napiparancsot a spanyol vezetőedző, aki hétfőn elárulta azt is, hogy csakis sportbéli okok miatt nem játszhat a labdarúgó a keddi bajnokin sem, ugyanis csak a legjobbakat nevezi a meccsre.„Dolgozzon keményen és legyen megfelelő a mentalitása” – adta ki Ben Arfa számára a napiparancsot a spanyol vezetőedző, aki hétfőn elárulta azt is, hogy csakis sportbéli okok miatt nem játszhat a labdarúgó a keddi bajnokin sem, ugyanis csak a legjobbakat nevezi a meccsre.

„Nincs egyéb ok, olyan kerettag, mint bárki más. Azokat neveztem, akik a legjobban felkészültek a mérkőzésre” – szögezte le Emery, aki a sérülése után lábadozó Serge Aurier-t, Layvin Kurzawát és Marco Verrattit is pihenteti.

Ennyivel kevesebb sztárral kell megküzdenie adott esetben Lang Ádámnak...

FRANCIA LIGUE 1
6. FORDULÓ

19.00: Lille–Toulouse (Tv: DIGI Sport3)
21.00: PSG–Dijon (Tv: DIGI Sport3)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik