PSG: Előre eltervezett volt? Előkerült egy videó Neymar botrányáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 10:57
null
Neymar megsérült a válogatottnál, ráadásul magánéleti gondjai is vannak (Fotó: AFP)
A Record nevű brazil televíziós csatorna hozta nyilvánosságra azt a rövidke felvételt, amely azon az estén készült, amely után nemi erőszakkal vádolták meg Neymart, a Paris Saint-Germain brazil válogatott labdarúgóját. Természetesen két különböző verzió kering a nemzetközi médiában: az egyik az áldozaté, Najila Trindadéé, a másik pedig a 27 éves futballistáé.

Rögzítsük elsőként a tényeket: május 15-én a párizsi Hotel Sofitel Paris Arc Du Triumphében találkozott Neymar Najila Trindadével. A hotelszobában történtekről a két érintett fél teljesen máshogy nyilatkozik.

A nő a rendőrségnek adott vallomásában elmondta, Neymar egy partiról érkezett a hotelszobába, részegnek tűnt, egy idő után agresszívvá vált és megerőszakolta. Najila Trindade az UOL Esportének így írta le az esetet: „megfordított és megerőszakolt. Kértem, hogy hagyja abba, de ő csak ütötte a fenekemet. Aztán hirtelen megfordultam, minden olyan gyorsan történt, nem is nagyon tudtam reagálni.”

A Folha de Sao Paulo nevű brazil médium információi szerint Trindade arra kérte Neymart, hogy védekezzen, de a futballista erre nem volt hajlandó, és ezt követően következhetett az állítólagos nemi erőszak. A Record nyilvánosságra hozott videójában az látható, hogy Neymar lefekszik az ágyra, majd követi őt Trindade, egy rövid szóváltás után elkezdi ütlegelni a labdarúgót, aki a lábát a fejéhez emeli, majd mindketten felpattannak az ágyról. „Meg foglak ütni, mert tegnap te is megütöttél és magamra hagytál itt” – mondja a nő a felvételen Neymarnak, aki próbálja nyugalomra inteni őt.


Neymar álláspontja teljesen különböző. Édesapja a Cidade Alertának elmondta: a modell előre kitervelte az egészet, hogy csapdába csalja fiát. Az ő verziója szerint Najila Trindade okostelefonját elrejtette a fürdőszobában, hogy felvehesse a Recordban közölt jelenetet, amely bizonyítékként szolgálhatna Neymar erőszakosságára – ezzel akart pénzt kicsalni a futballistából, aki azért lett hirtelen ideges, mert rájött a trükkre.

Hogy kinek a verziója áll közelebb az igazsághoz, azt nem tisztünk eldönteni, de a nyilvánosságra hozott rövid felvételen nincs bizonyíték a nemi erőszakra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik