HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.16 16:48 Frissítve: 2019.03.16 16:52

PSG: egy lájk miatt már az edzésekről is kitiltották a játékost?

Adrien Rabiot távozása a Paris Saint-Germaintől már hónapokkal ezelőtt is biztosnak tűnt, azóta nem is játszik a francia futballista, így senki sem gondolta, hogy ennél még lehet rosszabb a helyzet. Pedig nagyon úgy tűnik, mégis lehet rosszabb.

 

Rabiot 2018 decembere óta nem lépett pályára a párizsiaknál, sőt, azóta a keretbe sem került be.

Ennek egyik legfőbb oka, hogy a középpályás közölte, esze ágában sincs szerződést hosszabbítani a francia fővárosban, és nyáron biztosan búcsút int a PSG-nek.

Betelt a pohár, Rabiot-t szó szerint kirúghatják (Fotó: AFP)

A L’Équipe beszámolója szerint azonban most még jobban eldurvult a helyzet, és Rabiot-t már a PSG edzéseiről is kitiltotta a klubvezetés, méghozzá egyetlen lájk miatt.

A hírek szerint az utolsó csepp a pohárban a párizsiak vezérkaránál az volt, hogy Rabiot belájkolta Instagramon Patrice Evra videóját, melyen a korábbi bekk azt ünnepli, hogy a Manchester United kiejtette a Bajnokok Ligájából a PSG-t.

@manchesterunited #ilovethisgame @paulpogba

A franciák úgy tudják, Rabiot-val hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a vezetőség, és még az is benne van a pakliban, hogy egyszerűen felbontják a szerződését, elvégre a nyáron úgyis távozhat…

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.