PSG: David Luiz orvosin, a világ legdrágább védője lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.23. 16:50
null
David Luiz a Chelsea mezét a PSG-ére cserélheti (Fotó: Reuters, archív)
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint David Luiz Brazíliában orvosi vizsgálaton vesz részt, mivel a Chelsea labdarúgócsapatától a francia bajnok PSG-hez igazol. A párizsi klub stábja a 20 nap múlva kezdődő világbajnokság helyszínére utazott, hogy elvégezhesse a szükséges ellenőrzéseket.

 

A Chelsea és a PSG előrehaladott tárgyalásokat folytat David Luiz átigazolásáról, a 27 éves brazil válogatott futballista hazájában esik át pénteken az orvosi vizsgálaton. A Sky Sports úgy tudja, a védőként és védekező középpályásként is bevethető David Luiz 50 millió fontért kerülhet a francia bajnokhoz, a BBC információi szerint viszont „csak" 40 millió fontot kell fizetnie a PSG-nek.

David Luiz négy évre írhat alá a PSG-hez, és ha valóban 50 millió fontért vált klubot, akkor a világ legdrágább védőjévé válhat. A brazil válogatott játékost azért hajlandó elengedni José Mourinho, mert John Terry szerződést hosszabbított a klubbal.

A PSG-nek azonban gyorsan kell cselekednie, mivel a hírek szerint a Bayern München és a Barcelona is érdeklődik David Luiz iránt. A két legdrágább védő egyébként jelenleg is a PSG-ben futballozik: Thiago Silva (35 millió font) és Marquinhos (30 millió font).

A Chelsea a Luiz esetleges eladásából befolyó pénzt Diego Costa szerződtetésére kölit majd el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik