PSG: David Luiz minimum négy hétre, Motta tíz napra esett ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.06. 21:46
A L'Équipe francia sportlap értesülései szerint David Luiz, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hátvédje legalább egy hónapig nem léphet pályára combhajlítóizom-sérülés miatt, így kihagyja a Barcelona elleni párharc mindkét mérkőzését a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

David Luizt az Olympique Marseille elleni rangadó 35. percében kellett lecserélni, azonban a 3–2-es győzelemnek nem a brazil válogatott hátvéd volt az egyetlen áldozata: Thiago Mottánál ugyancsak combsérülést diagnosztizáltak a fővárosi csapat orvosai a mérkőzést követően. A párizsiak szerencséjére a brazil születésű olasz válogatott középpályás csak tíz napot kényszerül kihagyni.Olympique Marseille elleni rangadó 35. percében kellett lecserélni, azonban a 3–2-es győzelemnek nem a brazil válogatott hátvéd volt az egyetlen áldozata: Thiago Mottánál ugyancsak combsérülést diagnosztizáltak a fővárosi csapat orvosai a mérkőzést követően. A párizsiak szerencséjére a brazil születésű olasz válogatott középpályás csak tíz napot kényszerül kihagyni.

Laurent Blanc vezetőedző számára komoly fejtörést jelenthet a kezdőcsapat összeállítása a Barcelona elleni negyeddöntő első mérkőzése előtt, ugyanis David Luiz és Thiago Motta mellett az eltiltott Zlatan Ibrahimovicra és Marco Verrattira sem számíthat az április 15-i párizsi mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik