PSG: Dani Alves a Copa közben jelentette be, távozik – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.23. 10:21
null
Dani Alves (balra) elhagyja a PSG-t (Fotó: AFP)
A brazil válogatottal a Copa Américán szereplő Dani Alves az Instagram-oldalán jelentette be, hogy elhagyja a PSG labdarúgócsapatát.

 

A csapatkapitányi karszalagot is viselő Dani Alves szombaton gólt szerzett a brazil válogatottban a Peru ellen 5–0-ra megnyert csoportmeccsen, majd néhány órával később a közösségi médiában osztotta meg, hogy távozik a PSG-től. A 36 éves védő szerződése június végén jár le a párizsi sztárcsapatnál, amely a hírek szerint szeretett volna hosszabbítani vele, azonban most már biztos, hogy nem lesz egyezség.

„Az életben mindennek van eleje, közepe és vége, most itt az idő, hogy pontot tegyek ennek a végére” – írta a párizsi időszakáról Dani Alves, aki 2017-ben igazolt a PSG-hez.

Két idény alatt 73 mérkőzést játszott a PSG-ben, ezalatt nyolc gólt szerzett és 18 gólpasszt osztott ki. Kétszer nyerte meg a francia bajnokságot, egyszer-egyszer a Francia Kupát, a Ligakupát és a Szuperkupát.

„Szeretném megköszönni a PSG családnak a lehetőséget, hogy együtt tovább írhattuk a klub történelmét. Köszönöm minden itt dolgozónak a szeretetet és tiszteletet, amelyet az első naptól kezdve kaptam, ők teszik még különlegesebbé ezt a csapatot” – búcsúzott a brazil játékos.

Egy közelmúltban adott interjúban már kevésbé ütött meg ilyen kedves hangot Dani Alves, amikor arról beszélt, hogy versenyképes csapatba szeretne igazolni, amely tudja, hogy érheti el a kitűzött célokat.

Hoje fecho mais um ciclo na minha vida, um ciclo de vitória, de aprendizados e de experiências. Gostaria de agradecer a família PSG pela oportunidade de juntos construir uma página na história desse clube. Gostaria de agradecer a todos e sobre tudo ao staff pelo carinho, pelo respeito, pela cumplicidade demostrada desde o primeiro dia... vocês fazem esse clube um pouco mais especial. Foram dois anos de resiliência e reinventares contínuos para cumprir com a minha missão, porém na vida tudo tem um começo, um meio, um final e hoje chegou o momento de colocar esse ponto final aqui. Peço-lhes desculpas se em algum momento não estive a altura, peço-lhes desculpas se em algum momento cometir alguma falha, apenas tentavam dá o meu melhor. Obrigado a todos os companheiros pelos momentos vividos, pelas risadas juntos, pelos enfados também que vossos espíritos preguiçosos me fizeram passar. Se vocês um dia me recordarem, que seja como o GOOD CRAZY de cada dia, com um belo sorriso no rosto, com uma energia pura de alma, como um profissional trabalhador e compromissado com os objetivos.... como alguém que apenas quis que vocês fossem melhores a cada dia e que tentou fazê-los entender o verdadeiro significado da palavra equipe. "Um grande abraço a todos e espero que não sintam muita falta das minhas loucuras" Com muito carinho GoodCrazy!! #GoodCrazyMood

370k Likes, 5,124 Comments - DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on Instagram: "Hoje fecho mais um ciclo na minha vida, um ciclo de vitória, de aprendizados e de experiências...."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik