PSG: Cavanit eladni, Suárezt megvenni – ezek Neymar tervei

Vágólapra másolva!
2018.07.08. 18:33
null
Neymar (jobbra) nem bánná, ha nem látná már többet Cavanit a PSG mezében (Fotó: AFP)
A katalán Sport napilap értesülései szerint Neymar azt szeretné, ha a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata eladná Edinson Cavanit, és az FC Barcelona csatárát, Luis Suárezt venné meg a helyére.

 

A brazil kiválóság tavaly nyáron igazolt Párizsba, de Cavanival a kezdetek óta nem találta a közös hangot. Rögtön a szezon elején, a Lyon elleni szeptemberi bajnokin összekülönböztek azon, hogy melyikük végezze el a tizenegyest. A két klasszis labdarúgó ezt követően rendezte viszonyát, de szoros barátságot nem kötöttek.

A barcelonai illetőségű Sport vasárnap arról írt, hogy Neymar a második párizsi idényében szeretné elkerülni a személyes konfliktusokat, ezért azzal a kéréssel fordult a vezetőséghez, hogy adják el Cavanit, és helyére az uruguayi sztárcsatár honfitársát, Luis Suárezt vásárolják meg, akivel a brazil a barcelonai időkből nagyon jó barátságot ápol.

A katalán lap úgy tudja, a PSG hajlandó is lenne elengedni Cavanit, akiért a Juventus és korábbi csapata, a Napoli érdeklődik.

A Ligue 1 legutóbbi két kiírásának gólkirálya kapcsán édesapja a héten elmondta, hogy „Nápoly az egyetlen hely, ahol Edi igazán boldognak érezte magát”. Cavani 2010 és 2013 között futballozott a Napoliban, amely öt évvel ezelőtt 64 millió eurót kapott érte a PSG-től.

A Sport vasárnapi címlapja
A Sport vasárnapi címlapja
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik