PSG: bejelentették Ibrahimovic és Verratti szerződtetését

Vágólapra másolva!
2012.07.18. 16:03
null
Ibrahimovic a következő szezonban már a PSG mezét viselheti (Fotó: psg.fr)
Címkék
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentette be legújabb igazolását, Zlatan Ibrahimovicot. A Milantól érkező támadó hároméves szerződést kötött a párizsi együttessel.

Ibrahimovic átigazolásának tényét már tegnap este elárulta Leonardo, a PSG sportigazgatója, majd a svéd válogatott csatár ma esett át az orvosin, és délután hivatalosan is bemutatták. A rutinos támadó három évre írt alá új csapatához, a pénzügyi részleteket nem hozta nyilvánosságra a klub.

NEM LESZ TÖBB ÉRKEZŐ

Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva és Marco Verratti megszerzésével lezárta nyári átigazolási hadjáratát a francia Paris Saint-Germain, amely letett a brazil Kaká és a horvát Luca Modric megszerzéséről – legalábbis ezt mondta Leonardo, a klub sportigazgatója szerdai sajtótájékoztatóján.

„Ezzel lezártuk az átigazolásainkat, több új játékos ezen a nyáron nem fog érkezni a PSG-hez – mondta Leonardo. – Az új játékosainktól senki se várjon csodát a következő hetekben, hónapokba is eltelhet, mire összeáll a csapat."

„Nagy lépés ez a karrieremben, egy újabb álmom vált valóra – kezdte Ibrahimovic a Parc des Princes-ben tartott sajtótájékoztatón. – Boldog vagyok, mivel egy kiváló projekt részese lehetek. Be akarom írni magam a klub történelmébe. Azért jöttem, hogy nyerjek, és biztos vagyok benne, hogy képesek is vagyunk erre."

Ibrahimovic mellett Marco Verratti szerződtetését is bejelentette a PSG. A Pescarától érkező 19 éves középpályás öt évre kötelezte el magát a francia fővárosi gárdához.

„Igazi bajnokok alkotják a csapatot – mondta az újságírók kérdésére Marco Verratti a sajtótájékoztatón. – Láttam őket a televízióban játszani, és most velük edzhetek. Ez hatalmas lökést ad nekem. Nem mindennapi dolog, hogy egy fiatal futballista ilyen nagyszerű klubhoz igazolhat. Mindent megteszek, hogy megháláljam a PSG bizalmát."

A PSG eddig négy nyári igazolást jelentett be: Ezequiel Lavezzit a Napolitól, Zlatan Ibrahimovicot és Thiago Silvát a Milantól, míg Marco Verrattit a Pescarától.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN MUTATTÁK BE IBRAHIMOVICOT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik