PSG: az orvos szerint Neymar három hónapot is kihagyhat

Vágólapra másolva!
2018.03.01. 13:37
null
Rodrigo Lasmar csapatorvos szerint Neymar akár három hónapot is kihagyhat (Fotó: Globo Esporte)<br />
Megérkezett Brazíliába Neymar, a Paris Saint-Germain sérült világsztárja, aki szombaton fekszik kés alá szülőhazájában. Rodrigo Lasmar, a brazil válogatott csapatorvosa szerint könnyen lehet, hogy a 26 éves támadó három hónapig nem léphet pályára.
Ez a fotó terjed Neymarról a közösségi médiában
Ez a fotó terjed Neymarról a közösségi médiában

A Globo Esporte beszámolójában az áll, Neymar helyi idő szerint csütörtök reggel érkezett meg a Rio de Janeiró-i reptérre. A PSG sztárjával tartott Rodrigo Lasmar, a selecao csapatorvosa, illetve a PSG képviseletében Gérard Saillant francia orvos is.

A küldöttség Rióból azonnal továbbrepült Belo Horizonte-ba, ahol szombaton Neymart megműtik.

Neymar nem állt szóba a reptéren az újságírókkal, a műtétet végző Rodrigo Lasmar viszont elmondta, a futballista sérülése súlyosabb, mint először gondolták, így előfordulhat, hogy az előzetesen saccolt két hónap helyett hármat kell kihagynia a támadónak.

Mint ismert, a brazil csatárnak megsérült a bokaszalagja, valamint megrepedt egy csont a jobb lábfejében.

A PSG szerdán jelentette be, hogy Neymart meg kell műteni. A labdarúgó édesapja, Neymar Sr. azt mondta, fia várhatóan hat-nyolc hétig nem léphet pályára.

A brazil válogatott két felkészülési mérkőzést játszik biztosan a nyári világbajnokság előtt. Március 23-án a vb-házigazda Oroszországgal, egy héttel később a címvédő Németországgal csap össze a selecao.

A PSG jelenleg magabiztosan, 14 pontos előnnyel vezeti a Ligue 1 tabelláját. A Bajnokok Ligájában március 6-án a Real Madridot látja vendégül a nyolcaddöntőben. Az első mérkőzést a címvédő spanyol együttes 3–1-re megnyerte a Santiago Bernabéuban.

NEYMAR SÉRÜLÉSE:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik