PSG: Beckham szerződését meghosszabbítaná az elnök

Vágólapra másolva!
2013.04.01. 12:58
null
Nasszer al-Kelaifi (balra) nagyon elégedett David Beckhammel (Fotó: Reuters)
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke azt szeretné, ha David Beckham a következő szezonban is a párizsi futballcsapatot erősítené.
Beckham januárban öt hónapos szerződést kötött a PSG-vel, Nasszer al-Kelaifi azonban a következő idényben is az együttesében látná a 37 éves angol középpályást.

„Beszélünk majd vele erről. Jól érzi magát Párizsban, és tényleg azt szeretnénk, ha a következő szezonban is velünk maradna – nyilatkozta a klub arab tulajdonosa a L'Équipe-nek. – A pályán és azon kívül is fantasztikus. Néha rosszul választunk, David szerződtetése azonban életem egyik legjobb döntése volt. Emberként, játékosként és nagykövetként is kiváló. Valóban hatással van az egész csapatra, mindenki szereti őt.”

Beckham egyébként korábban azt mondta, hogy nem zárkózik el a hosszabbítástól, bár kérdés, hogy mennyire elégedett a neki jutó játékidővel. Eddig ugyanis öt bajnokin lépett pályára, de csak egyet játszott végig, a többin általában az utolsó negyedórára cserélte be Carlo Ancelotti.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik