PSG: a távozó Blanc 22 millió euró végkielégítést kap – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.06.24. 08:02
A francia L'Équipe szerint a PSG labdarúgócsapatától idő előtt távozó Laurent Blanc 22 millió eurós végkielégítést kap. A lap úgy tudja, hogy a felek már aláírták a szerződés felbontását, csupán a hivatalos bejelentés maradt hátra, amelyre a napokban, de még a héten sor kerül.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Blanc a nyáron biztosan távozik a párizsi klub éléről. Az 50 éves tréner menedzsere, Jean-Pierre Bernés hétfőn egy franciaországi rádióműsorban már azt is elmondta, hogy a szerződésbontásra még ezen a héten sor kerül. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Blanc a nyáron biztosan távozik a párizsi klub éléről. Az 50 éves tréner menedzsere, Jean-Pierre Bernés hétfőn egy franciaországi rádióműsorban már azt is elmondta, hogy a szerződésbontásra még ezen a héten sor kerül.

A PSG új edzője minden bizonnyal Unai Emery lesz, akinek vezetésével a Sevilla az elmúlt három idényben megnyerte az Európa-ligát, de a tréner június 12-én lemondott.

Blanc az elmúlt három idényben háromszor lett bajnok és kétszer nyert Francia Kupát a párizsiakkal, de a Bajnokok Ligájában mindháromszor kiesett a negyeddöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik