T. D. 2019.08.10 12:44 Frissítve: 2019.08.11 02:40

PSG: a Real évi 40 millióval csábítja Neymart – sajtóhír

A spanyol lapok egybehangzóan állítják, hogy a PSG-től elvágyódó Neymarral nem a Barcelona, hanem éppen az ősi rivális Real Madrid egyeztet. A katalánok két játékosa sem lenne megfelelő ellenérték a brazilért, Florentino Pérez viszont óriási fizetéssel csábítja.

Szinte már nyomon sem lehet követni a Neymarral kapcsolatos híreket (Fotó: AFP)

 

Szinte már nyomon sem lehet követni a Neymarral kapcsolatos híreket: eddig tudni lehetett, hogy a brazil elvágyódik Párizsból, ám minden út – Róma helyett – Barcelonába vezet ezúttal – legalábbis úgy tűnt. 

A Real Madridnál eközben azonban rájöttek, hogy az angol piac lezárult, így Paul Pogba helyett Florentino Pérez foga újabban Neymarra fáj – írja a Marca. A királyiak első embere nem sajnálná a pénzt: akár évi 40 millió eurós fizetést is kicsengetne a 27 éves támadónak, ha a madridiakat erősítené. Hivatalos ajánlatot még nem tettek a blancók, de az egyeztetések már zajlanak – erősíti meg a másik madridi lap, az As.

Szintén az As írja, hogy Neymar valójában sosem csukta be az ajtót a Real Madrid előtt, míg a Barcelona eddig csak puhatolózott a párizsiaknál, de konkrét kapcsolatfelvételre nem került sor.

Kapóra jön a madridiaknak, hogy a PSG-elnök Nasszer al-Kelaifi Barcelonával való viszonya nem rózsás, a párizsiak vezetője a hírek szerint nem szívesen adná el sztárját a katalánoknak – a Goal legutóbbi értesülései szerint Philippe Coutinho, Nélson Semedo és 50 millió euró lenne a brazil ellenértéke.

Az ehhez hasonló sajtóhíreket általában érdemes fenntartásokkal kezelni, de jelzésértékű, hogy a madridi lapokon kívül a barcelonai sportújságok is vezető helyen számoltak be arról, hogy Florentino Pérez a Realhoz csábítaná Neymart. A Sport szerint hiába próbálkozik Pérez, Neymar a Barcelonára vár, mindeközben a Mundo Deportivo minimális eséllyel még a Juventust is megemlíti mint lehetséges következő állomást, kiemelve, hogy a klub anyagi helyzete lehetővé tenné a brazil játékos szerződtetését.

barcacentre on Twitter

'Neymar's options' [md]


barcacentre on Twitter

The president of Real Madrid has presented Neymar a five-year contract, in which the Brazilian would earn 40 million a season. However, Neymar is waiting for Barça. [sport]


Apró adalék Barcelonából: Ernesto Valverde vezetőedző nyilatkozatában elmondta, nem számol azzal, hogy Neymar a katalánok játékosa lesz a következő idényben – olvasható a Football Espana oldalán.

Hogy ebből mi lesz, azt talán még maga Neymar sem tudja…
2019.09.22 21:43:04

Minden más foci L. P. I.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2019.09.21 23:33:48

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Hadd ne beszéljen újra és újra csak erről gólról...

2019.09.04 22:47:53

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

MAJDNEM-TRANSZFEREK. Ferguson lemondott a Batistuta, Salas párosról, Dajka nyakig gipszben is lebukott, Vargáért stadiont ígért a Bologna.

2019.09.18 10:15:46

Minden más foci B. Z.

„Addig szó sem lehetett arról, hogy a németek betegyék a lábukat Izraelbe.”