nemzetisport.hu 2019.03.21 12:37 Frissítve: 2019.06.30 18:31

PSG: „A fiamat rabként kezelik Párizsban, a klub túsza”

Hosszú ideje tart már Adrien Rabiot kálváriája a PSG-nél. Mint ismert, a játékos közölte, nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését a párizsiaknál, a klub pedig bejelentette, a középpályás határozatlan ideig nem lép pályára a csapatban. Legutóbb arról lehetett olvasni, hogy már az edzésekről is kitiltották, most pedig édesanyja, Véronique adott őszinte interjút a L’Équipe-nek, melyben azt állítja, fiát rabként kezelik a francia fővárosban.

 

Véronique szerint fiát rabként kezelik a Paris Saint-Germainnél (Fotó: AFP)

 

„Ez nem csak egy illúzió. Adrient rabként kezelik. A PSG túsza. Hamarosan kenyéren és vízen tartják majd egy cellában! Kegyetlen ez a környezet. Egy futballista azért van, hogy játsszon, nem azért, hogy üljön a szobában. December óta nem játszott, valószínűleg júniusig nem is fog. Ez egy profi karrierben óriási időszak!”

„Azért ejtették túszul, mert nem akar hosszabbítani, miközben csak tiszteletben tartja a szerződésében foglaltakat. Ő is csak azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a szerződésben foglaltakat, de azért megbüntették, hogy nem ment el Katarba, amikor a nagymamája elhunyt, nem sokkal később az édesapja is. Néhány játékost azért is megbüntetnek, ha hat percet késik, mások sérülten körbeutazhatják a világot és bulizhatnak”
– szúrt oda félreérthetetlenül a sérült Neymarnak Véronique Rabiot.

Rabiot párizsi karrierjének folytatására eddig sem volt érdemes nagy összegben fogadni, és ez a nyilatkozat sem növeli az esélyeit.

2020.07.10 20:29:20

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A Sepsi OSK első székelyföldi csapatként bejutott a labdarúgó Román Kupa döntőjébe, és bár ilyen magaslaton sohasem járt, az igazi csúcs még meghódításra vár.

2020.07.09 15:17:45

Minden más foci SZALAY ATTILA (Képes Sport)

A Képes Sport összegyűjtötte azokat az együtteseket, akik saját országukban egyeduralkodónak számítottak az elmúlt 20 évben.

2020.07.09 21:36:00

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Red Bull több magyarnak is szárnyakat adott, illetve adhat.

2020.07.09 19:33:13

Minden más foci BOROS MIKLÓS

A sepsiszentgyörgyi csapat 3–0-ra győzött a Poli Iasi ellen, s 8–1-es összesítéssel jutott be a Román Kupa-döntőbe.

2020.07.07 20:43:19

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mert a szeretet – tudhatjuk Szent Páltól – sosem kérkedik! Hallotta-e a »büszke vagyok arra, amit elértem« fordulatot Papp Lászlótól, Egerszegi Krisztinától vagy Balczó Andrástól valaha valaki?