nemzetisport.hu 2019.03.21 12:37 Frissítve: 2019.06.30 18:31

PSG: „A fiamat rabként kezelik Párizsban, a klub túsza”

Hosszú ideje tart már Adrien Rabiot kálváriája a PSG-nél. Mint ismert, a játékos közölte, nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését a párizsiaknál, a klub pedig bejelentette, a középpályás határozatlan ideig nem lép pályára a csapatban. Legutóbb arról lehetett olvasni, hogy már az edzésekről is kitiltották, most pedig édesanyja, Véronique adott őszinte interjút a L’Équipe-nek, melyben azt állítja, fiát rabként kezelik a francia fővárosban.

 

Véronique szerint fiát rabként kezelik a Paris Saint-Germainnél (Fotó: AFP)

 

„Ez nem csak egy illúzió. Adrient rabként kezelik. A PSG túsza. Hamarosan kenyéren és vízen tartják majd egy cellában! Kegyetlen ez a környezet. Egy futballista azért van, hogy játsszon, nem azért, hogy üljön a szobában. December óta nem játszott, valószínűleg júniusig nem is fog. Ez egy profi karrierben óriási időszak!”

„Azért ejtették túszul, mert nem akar hosszabbítani, miközben csak tiszteletben tartja a szerződésében foglaltakat. Ő is csak azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a szerződésben foglaltakat, de azért megbüntették, hogy nem ment el Katarba, amikor a nagymamája elhunyt, nem sokkal később az édesapja is. Néhány játékost azért is megbüntetnek, ha hat percet késik, mások sérülten körbeutazhatják a világot és bulizhatnak”
– szúrt oda félreérthetetlenül a sérült Neymarnak Véronique Rabiot.

Rabiot párizsi karrierjének folytatására eddig sem volt érdemes nagy összegben fogadni, és ez a nyilatkozat sem növeli az esélyeit.

2019.11.12 20:16:25

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azonosulás a régi nagyokkal, nyomaik felkutatása lehet az első olyan gesztus, amely révén újra igazi nagyváradi identitással felvértezett futballcsapata lehet a városnak.

2019.11.12 12:10:57

Minden más foci nemzetisport.hu

Sokan máris úgy gondolják, a spanyol hölgy a PSG-sztár új kedvese.

2019.11.03 22:07:49

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Régebben is voltak falrengető kudarcok, de mintha normálisabban kezelték volna az érdekeltek, mint most, a kommunikációs forradalom lángolásában.