PSG: a Crystal Palace-tól érkezhet Neymar utódja – sajtóhír

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.25. 08:03
null
Lehet, megvan Neymar utódja Párizsban? (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint Wilfried Zahát szemelte ki a francia Paris Saint-Germain arra az esetre, ha Neymar valóban távozik a klubtól. A Mirror úgy tudja, 100 millió fontot sem sajnálna a Ligue 1 címvédője a 26 éves, szélsőként és csatárként is bevethető futballistáért.

 

Thomas Tuchel, a PSG vezetőedzője néhány napja jelentette ki, bár nem tartja kizártnak, hogy a botrányosra sikerült nyári szünet után Neymar távozzon a klubtól, mindez csak abban az esetben lehetséges, ha megfelelő helyettes érkezik a brazil helyére.

A Daily Mirror szerint a francia klub végre megtalálta Neymar lehetséges utódját a keretébe: Wilfried Zahát szemelte ki a Crystal Palace-ból. A 26 éves, elefántcsontparti szélső akár 100 millió fontot is megérhet a PSG-nek – írja a lap.

Zaha 2010-ben mutatkozott be a Palace-ban, azóta már túl van a 300. bajnokiján is a klub színeiben. Időközben megjárta a Manchester Unitedet és a Cardiff Cityt is. Az MU 2013-ban 15 millió fontot fizetett érte, ám két idény alatt csak négy tétmeccsen lépett pályára a klub színeiben, gólt pedig nem szerzett.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Neymar a Barcelona, Real Madrid, Juventus hármas valamelyikében köthet ki. A torinóiak például sajtóhírek szerint Paulo Dybalát és 100 millió eurót ajánlottak a 27 éves, 97-szeres válogatott szélsőért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik