Porto: biztató hírek Casillasról az infarktus után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 22:12
null
Casillas elhagyta az intenzív osztályt, felesége szerint hamarosan hazamehet (Fotó: AFP)
Örömteli hírek érkeztek pénteken a szerdán szívinfarktust kapó Iker Casillasról: az FC Porto kapusa mindenki megkönnyebbülésére elhagyhatta az intenzív osztályt.


A portugál klub hivatalos közleményben jelezte, Casillas elhagyhatta az intenzív osztályt, gyógyulása a terv szerint halad, a kapus jó hangulatban van, a humora is a régi.

A sportember felesége, az újságíró Sara Carbonero az őt kérdésekkel bombázó riportereknek elmondta, párja jól van, nyugodt, nem beszélhet túl sokat, az orvosi protokollt követik a felépülésben.

Carbonero azt is elmondta, néhány napon belül – várhatóan hétfőn – kiengedik Casillast a kórházból.

Mint ismert, szerdán Iker Casillas rosszul lett az FC Porto szerdai edzésén, azonnal kivizsgálták, majd kórházba is szállították, a vizsgálatok szerint szívrohamot kapott.

Casillasnak Lionel Messitől és az FC Barcelonától kezdve Gianluigi Buffonig, a futball jelenlegi és korábbi meghatározó alakjai küldték el jókívánságaikat. A játékos szerdán este kórházi ágyából maga is bejelentkezett, a Twitteren üzente, hogy hálás a támogatásért és a szeretetért, amit kapott, és egyre jobban érzi magát.

Casillas további pályafutásáról egyelőre nem lehet biztosat mondani, Juan Antonio Corbalán – a Real Madrid korábbi válogatott kosárlabdázója, aki pályafutása vége óta kardiológusként dolgozik – szerint valószínűtlen, hogy folytassa a karrierjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik