nemzetisport.hu 2020.02.20 15:28 Frissítve: 2020.02.20 16:12

Pavilonsátor 3x3 a stadionban

A labdarúgás az egyik legrégebbi játék, és nem csak a fiatalok játéka. Télen és nyáron is minimális felszereléssel játszható, a legnépszerűbb játékok közé tartozik a világon. (X)

 


 

Otthoniak és vendégek a pavilon alatt

Két csapat focizik. Mindegyik csapatnak 11 játékosa van. A cserejátékosok számára létre kell hozni a helyet a pálya mellett. Ha nincsenek épített kabinok a pályán a játékosok számára, állítson fel összecsukható pavilonsátrat! Napos időben fontos, hogy a cserejátékosok ne üljenek közvetlenül a napon. A játék célja, hogy a csapat a labdát annyiszor rúgja be az ellenfél kapujába és annyi gólt szerezzen, amennyit csak lehet. A foci elsősorban lábbal játszott sport, de a játékos a teste bármelyik részét – a kezek kivételével – felhasználhatja a labda irányítására. A futball nem csak a férfiak sportja. Manapság egyre többet találkozunk női csapatokkal. El kell ismerni, hogy a nők nem maradnak el a férfiaktól.

Egy mérkőzés 90 percig tart, két 45 perces félidőre oszlik. Az első félidőt egy 15 perces szünet követi, amely után a két csapat térfelet cserél a pályán. A szünetben a rajongók italokat és egyéb harapnivalókat vásárolhatnak a büfében. A büfé nem hiányozhat egy futballstadionból. A nyári szezonban minden futballszurkoló nélkülözhetetlen üdítője a csapolt sör. A focimeccsen gyakran ismerősök és családok találkoznak, hogy együtt szurkoljanak a csapatnak. Ha a stadionnak nincs helye büfé létrehozására, ezt a gondot egy összecsukható sátorral megoldhatja. Az ollós szerkezetnek köszönhetően a pavilonok könnyen felállíthatók. Hozzon létre kiváló értékesítési helyet percek alatt! Sörcsap kényelmesen elhelyezhető a sátor alatt. A pavilon mennyezetmagassága beállítható. Ez a praktikus sátor használható otthon is, a kertben pihenőhelyként vagy a teraszon tetőfedésként.

 

2020.03.29 22:26:39

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballvilág sem volt felkészülve egy ilyen krízisre.

2020.03.29 16:14:04

Minden más foci MTI

Nyáron nézők nélkül és bő egy hónap alatt bonyolíthatják le a Premier League-nek az idényből még hátralévő mérkőzéseit.

2017.06.17 17:32:24

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

LEGENDÁK LIGÁJA. Amikor a pálmafák – Zinhóval, Edmundóval, Rivaldóval és Roberto Carlosszal – majdnem az égig nőttek.

2017.06.24 22:20:55

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

LEGENDÁK LIGÁJA. Uri Geller eligazolt, de a Crespo, Francescoli duónak az Ortega, Aimar, Gallardo hármas osztogatott.

2017.05.26 21:13:55

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

LEGENDÁK LIGÁJA. Bundabotrány, számlagyár, dopping... No és egy elképesztően jó és sikeres, máig emlegetett Marseille!