Párizsi merényletek: L. Diarra családtagja is az egyik áldozat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.14. 19:37
A péntek esti párizsi terrortámadásnak hivatalos információk szerint 129 halálos áldozata van. Egyikük a Real Madrid és a Chelsea korábbi labdarúgójának, Lassana Diarrának az unokatestvére is. Az Olympique Marseille középpályása a Facebookon közölte a tragédiát a szurkolókkal.

„Jó estét mindenkinek! Nehéz szívvel szólok a péntek esti megrázó párizsi és a Stade de France körüli merényletekről. Sajnos én is érintett vagyok azon személyek között, akik szerettüket gyászolják, ugyanis unokatestvérem, Asta Diakite is a lövöldözések egyik áldozata lett, csakúgy, mint száz másik ártatlan francia ember” –kezdte a francia válogatott labdarúgó.

„Ebben a terror által uralt légkörben most mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy aki a hazánkat képviseli, azok együttesen nézzenek szembe ezzel a horrorral bőrszínre és vallásra való tekintet nélkül” –folytatta a 30 éves játékos.

Együtt tudjuk csak megvédeni a szeretetet, a tiszteletet és a békét. Köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást és az üzeneteket. Vigyázzatok magatokra, az áldozataink nyugodjanak békében” – zárta üzenetét Lassana Diarra, aki kezdőként 80 percet játszott a németek elleni felkészülési mérkőzésen.

A sportvilágot is megdöbbentette a péntek esti franciaországi tragédia.A sportolók és a klubok is megemlékeztek a terrortámadás áldozatairól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik