Gyász: a sportvilág a párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.14. 10:37
Az egész világot sokkolta a péntek esti párizsi terrortámadás, amelynek a hírek szerint több mint 150 halálos áldozata van. A sportvilág számos képviselője, sportolók és klubok a közösségi oldalakon emlékeztek meg a tragédiáról, és fejezték ki fájdalmukat az elhunytak, a hozzátartozók és minden érintett felé.

„Meghökkentő, sokkoló, ami Párizsban történt. Gondolatban az áldozatokkal vagyok és azokkal az ártatlan emberekkel, akik most szenvednek” – írta Thierry Henry a Twitteren. írta Thierry Henry a Twitteren.

„Ez a támadás nem Párizs ellen szólt, hanem az egész emberiség ellen. Egyes vallások képviselői nem hajlandóak elfogadni a nyugati világ által kínált szabadságot, ezért idejönnek és embereket gyilkolnak. Ezek a terroristák el fognak bukni. Az emberiségnek össze kell fognia, és közösen kell nemet mondanunk a terrorizmusra. Nem szabad gyűlöletet kelteni. Legyünk jó emberek és pozitivitással változtassuk meg a világot” – írta Facebook-oldalán Paul Pogba, a Juventus francia válogatott középpályása.

 







„A meccsre készülök, de csak a párizsi tragédiára tudok gondolni. Istenem, mi van az emberekkel?! Imádkozom a családtagokért” – írta a Twitteren LeBron James.


„Mi lett ebből a világból…” – Rio Ferdinand.

 



A szívem Párizsért fáj – Serena Williams (Forrás: Instagram)
A szívem Párizsért fáj – Serena Williams (Forrás: Instagram)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik