Oroszország: menesztették Dzsudzsákék edzőjét

Vágólapra másolva!
2014.04.08. 11:22
null
Petrescu az Anzsi elleni meccsen ült utoljára a Dinamo kispadján (Fotó: Action Images)
Menesztették Dan Petrescut a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva vezetőedzői posztjáról.

A fővárosi klub kedden Twitter-oldalán közölte, hogy megvált a román szakembertől. Petrescut valószínűleg Sztanyiszlav Csercseszov, az Amkar Perm mostani vezetőedzője váltja. A korábbi válogatott kapus is megerősítette, hogy egy tárgyaláson már túl van a Dinamo Moszkva vezetőivel.

„Az Anzsi elleni meccset követően az elnökség elgondolkodott az edzőváltáson, a mai találkozó után pedig bejelenthetjük, hogy közös megegyezéssel megváltunk Dan Petrescutól. Köszönjük a szakember munkáját, és sok sikert kívánunk neki a jövőben. Tavaly Dan nehéz helyzetben vette át a csapatot, és sikerült onnan kivezetnie, de a fejlődés utána megállt. Előre kellett lépnünk, tárgyalunk Sztanyiszlav Csercseszovval, remélhetőleg hamarosan bemutathatjuk, mint az új vezetőedzőt” – áll a klub közleményében.

A Dinamo az Európa-liga-indulást érő negyedik helyen áll az orosz bajnokságban, vasárnap azonban 4–0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Anzsi Mahacskala otthonában. A mai edzést Nyikolaj Kovardajev, Petrescu stábjának egyik tagja tartja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik