OM: Akkor úgy láttam helyesnek, ha távozom a Juvétól - Deschamps

Vágólapra másolva!
2011.03.09. 18:29
Didier Deschamps, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője a Tuttosportnak adott interjúban azt fejtegette, hogy miért távozott 2007 májusában a torinóiaktól. A francia szakember jelenleg az Olympique Marseille-t irányítja.

„Az idő múlásával rájöttem, hogy az emberek nem értik, miért hoztam ezt a döntést. Erre remek példa, hogy amikor tavaly nyáron találkoztam a Liverpool elöljáróival, a közvetítőim első kérdése az volt, hogy miért hagytam ott a Juventust" – fogalmazott Didier Deschamps, hozzátéve: a bundabotrány után nehéz feladat volt a másodosztályba száműzött csapat újjáépítése.

„Mentálisan mindenkit megviseltek az előző év történései, amin nehezen tette túl magát a csapat. Olyan stadionokban játszottunk, amelyekben még előtte soha. Minden mérkőzés óriási küzdelem volt, rengeteg energiát felemésztettek azok az összecsapások. Tudtam, hogy évről évre egyre magasabb lesznek az elvárások, de fokozatosan kellett újraépíteni a csapatot. A klub vezetői és én más tervekkel rendelkeztünk a jövőre nézve" – nyilatkozta a francia bajnoki címvédő Olympique Marseille jelenlegi vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik