NS: „Ezzel a csapattal?” – Mátyus; Nikolics a pokolból a mennybe – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.24. 00:44
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Mátyus Jánosnak két év után az állásába került a Puskás Akadémiától elszenvedett, hazai vereség. A Nyíregyháza (ex)vezetőedzője szerint a vezetőség által támasztott irreális elvárások vezettek a bukásához. Bodnár Tibor írása..

Two-in-one, azaz szombat és vasárnap egy lapban. A nemzeti ünnep másnapján elemzések, érdekességek, vitriolos edzői nyilatkozatok a labdarúgó NB I-ből és NB II-ből.

A magyaroktól volt hangos a hétvégén Európa – a Köln-verő Dárdai Pál vagy éppen a Kádár Tamás Lech Poznanja ellen remeklő Nikolics Nemanja egyaránt arról számolhatott be, hogy fut a szekér.

Mind a négy kézilabda BL-csapatunk pályára lépett a hétvégén, és a Veszprémet leszámítva volt is minek örülniük. Kétoldalas összeállításunkban feltárjuk a csaták hátterét.

Kemény Dénes marad a kormánykeréknél a vízilabdázóknál – újra megválasztották elnöknek, ráadásul az alelnökük sem akárkik – bár, ahogyan Csurka kolléga szokta volt idézni, ahol még a sarokban a fikusznak is van legalább egy Eb-bronzérme… Rác Benedek Balázs tudósítása.

Ha vasárnap, akkor F1 – az austini Amerikai Nagydíj rezdülésein Zsoldos Barna tartotta rajta a kezét.

…és ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – több évtizedes Honvéd- és Vasas-sztorikkal, a Mariahilfer Strasse egykori magyar királyaival, no meg a 70 éves Csank Jánossal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik